ANUNŢ CONCURS DE LUCRĂRI DIN DEȘEURI RECICLABILE

On October 16th, 2017, posted in: Acasa, Noutăţi, Oferte by

CONCURS DE LUCRĂRI DIN DEȘEURI RECICLABILE

inițiat în cadrul Campaniei de informare și conștientizare a populației cu privire la necesitatea și importanța colectării selective a deșeurilor de echipamente electrice și electronice desfășurată de Primăria municipiului Ungheni în parteneriat cu Grupurile de Inițiativă Locală

Primăria municipiului Ungheni anunță organizarea în perioada 16 – 27 octombrie 2017 a Concursului de lucrări din deșeuri reciclabile „Un mediu curat pentru fiecare!”, în cadrul Proiectului „Colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în orașul Ungheni” finanțat de Agenția Slovacă pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională Bratislava, Republica Slovacă.

Cu prilejul Campaniei de informare și conștientizare care are ca scop informarea privind colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și încurajarea comportamentului responsabil față de mediu, Primăria municipiului Ungheni invită copiii și tinerii să aplice la Concursul de lucrări din deșeuri reciclabile cu tema „Un mediu curat pentru fiecare!”.

I. Ce scop are concursul de lucrări din deșeuri reciclabile?
Concursul de lucrări din deșeuri reciclabile are ca scop stimularea creativităţii copiilor și tinerilor privind colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor pentru reducerea poluării mediului.

II. Cine poate participa la concursul de lucrări din deșeuri reciclabile?
La concursul de lucrări din deșeuri reciclabile pot participa preșcolarii îndrumați de educatori din grădinițele de copii, elevii claselor primare, gimnaziale și liceale care învață în instituțiile de învățământ preuniversitar din municipiul Ungheni și localitățile limitrofe (școli primare, licee, colegii). Lucrările vor fi însoțite de o inscripție cu numele participanţilor și datele de contact (telefon, email).

III. Unde şi când se depun lucrările din deșeuri reciclabile?
Lucrările din deșeuri reciclabile se vor depune în perioada 26 – 27 octombrie 2017 la Primăria municipiului Ungheni, str. Naţională 7, bir. 501 (tel.: 236 2 53 09).

IV.Criteriile de selectare a lucrărilor din deșeuri reciclabile sunt:

a. viziunea privind reducerea poluării mediului prin folosirea deșeurilor reciclabile
b. originalitatea abordării temei concursului
c. claritatea ideilor exprimate

V. Cum şi unde vor fi prezentate rezultatele concursului?
Rezultatele Concursului „Un mediu curat pentru fiecare!” vor fi prezentate și promovate în cadrul unei expoziții care va fi vernisată în Holul Primăriei municipiului Ungheni. Câștigătorii locurilor I, II și III vor primi diplome și premii.

Pentru mai multe informații, telefoane de contact: 236 2 36 68;236 2 53 09;

No Responses to “ANUNŢ CONCURS DE LUCRĂRI DIN DEȘEURI RECICLABILE”

Leave a Reply