ANUNȚ PRIVIND SERATA MUZICAL – LITERARĂ „CAFENEAUA CULTURALĂ”

On November 15th, 2017, posted in: Noutăţi by

Proiect „Renovarea și modernizarea centrului de cultură multifuncțional din municipiul Ungheni”

Primăria municipiului Ungheni în parteneriat cu Asociația Obștească Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă organizează serata muzical – literară „Cafeneaua Culturală” în luna noiembrie 2017 în cadrul proiectului „Renovarea și modernizarea centrului de cultură multifuncțional din municipiul Ungheni” cofinanțat de către programul polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone în cadrul Programului „Fondul Granturilor Mici“ al „Centrului de Informare pentru Autoritățile Locale din Republica Moldova”, implementat de către „Fondul de Solidaritate al Poloniei în Moldova”.

Dacă eşti o persoană talentată, îți place muzica și literatura, ești un promotor al valorilor și muzicii populare, atunci înscrie-te să participi la serata muzical – literară „Cafeneaua Culturală”.

I. Ce reprezintă serata muzical – literară „Cafeneaua Culturală”? 
Serata muzical-literară reprezintă o întrunire informală cu caracter literar și muzical unde pot participa toți doritorii pentru a promova căntecul popular și operele folclorice.

II. Cine poate participa la serata muzical – literară „Cafeneaua Culturală”?
La serata muzical-literară pot participa copii şi tineri, persoane adulte și în etate din municipiul Ungheni.

III. Care este contribuția participanților?
Serata muzical-literară va include un recital de cântece și opere folclorice. Participanții sunt invitați să cânte și să recite opere din tezaurul folcloric.

IV. Când şi unde va avea loc serata muzical – literară „Cafeneaua Culturală”?
Serata muzical-literară va avea loc pe 24 noiembrie 2017, ora 16:00 în incinta Centrului de Informare pentru Cetățeni. Doritorii să participe la serata muzical-literară sunt invitați să confirme participarea la numerele de telefon (236) 2 74 39 / 069230563 sau la adresa de e-mail primaria.ungheni@gmail.com până cel târziu 20 noiembrie 2017.

Regulamentul seratei muzical – literare „Cafeneaua Culturală” îl găsiți aici.

Persoana de contact: Svetlana CIOBANU, manager de proiect
Telefon: 236 23668; E-mail: crdd_ungheni@yahoo.com

No Responses to “ANUNȚ PRIVIND SERATA MUZICAL – LITERARĂ „CAFENEAUA CULTURALĂ””

Leave a Reply