A fost inaugurat brăduțul „Casei Moderne”

On December 26th, 2018, posted in: Acasa, Comunicate de presă, Noutăţi by

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă locatarii de pe străzile Porumbescu 3, 5, 7 și Alexandru cel Bun 32 au organizat o mică sărbătoare în jurul pomului de Crăciun amenajat în curtea blocurilor. Împreună au împodobit cu jucării de acasă brăduțul oferit cu drag de proprietarul Restaurantului „Imperiu” și au marcat cu prietenii, vecinii și copii rezultatele obținute în comun.

„Această inițiativă ne-a surprins plăcut și sperăm să fie un prim pas care să unească mai mult locuitorii de aici. Este un rezultat frumos care se datorează eforturilor comune ale locatarilor blocurilor de pe străzile Porumbescu 3, 5, 7 și Alexandru cel Bun 32, agentului economic care activează în preajmă, Primăriei municipiului Ungheni și Centrului Regional de Dezvoltare Durabilă/AO CRDD” a declarat, Eduard Balan, viceprimarul municipiului Ungheni în partea oficială a evenimentului.

Atmosfera de sărbătoare a fost reîntregită de micuții de la grădinița incluzivă „Guguță” care au pregătit un moment artistic și împreună cu educatorii au urat participanții prezenți la eveniment. Spre final toți s-au prins într-o horă, iar Moș Crăciun a împărțit dulciuri și voie bună tuturor copiilor.

Inițiativa organizării acestui eveniment aparține Asociației de Locatari „Casa Modernă”, creată în cadrul proiectelor „Implicarea civică pentru îmbunătățirea condițiilor de trai în municipiul Ungheni”, cofinanțat de „Fondul de Solidaritate al Poloniei în Moldova” și „Implicarea civică pentru un mediu sănătos în municipiul Ungheni”, finanțat de Facilitatea Globală de Mediu, ambele implementate de Primăria municipiului Ungheni în parteneriat cu AO CRDD.

No Responses to “A fost inaugurat brăduțul „Casei Moderne””

Leave a Reply