ÎN ATENŢIA ORGANIZAŢIILOR NONGUVERNAMENTALE!

On November 14th, 2011, posted in: Instituții publice, Noutăţi, ONG by

Centrul „Parteneriat pentru Dezvol-tare” (CPD), în parteneriat cu FHI 360, organizează în cadrul Programului Consolidarea Societăţii Civile în Moldova, Forumul pentru practici organizaţionale sensibile la gen cu genericul „Abordarea integratoare a genului în organizaţii şi proiecte”.

 

Activitatea se înscrie în demersul exhaustiv al CPD de pledoarie pentru integrarea dimensiunii de gen în activitatea organizaţiilor nonguvernamentale în vederea optimizării activităţii acestora printr-o mai bună racordare a proiectelor şi iniţiativelor implementate de ONG-uri, la necesităţile reale ale constituenţilor.

 

În cadrul Forumului pentru practici organizaţionale sensible la gen participanţii se vor familiariza cu cele mai actuale concepte şi metode de integrare a paradigmei de gen în organizaţii şi proiecte şi vor împărtăşi propriile experienţe în acest domeniu.

 

Forumul „Abordarea integratoare a genului în organizaţii şi proiecte” se va desfăşura pe data de 17 noiembrie în oraşul Ungheni cu începere de la orele 10.00. Graţie parteneriatului stabilit cu autorităţile publice locale, activitatea dată se va desfăşura în incinta Sălii de Conferinţe a Consiliul Raional Ungheni.

 

La lucrările Formului sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai organizaţiilor nonguvernamentale interesaţi de subiectul promovării egalităţii de gen şi preocupaţi de dezvoltarea organizaţiei în care activează.

 

Forumurile organzate de CPD se desfăşoară graţie ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului FHI 360 Consolidarea Societăţii Civile în Moldova.

 

Pentru informaţii suplimentare puteţi apela la:

Tel: 22 241393, 207158, email: cpd@progen.md

persoana de contact: Diana Mocanu

sau

Tel: 236 253 09, 236 68, email:crdd_ungheni@yahoo.com

persoana de contact  Natalia Rîbcic

No Responses to “ÎN ATENŢIA ORGANIZAŢIILOR NONGUVERNAMENTALE!”

Leave a Reply