LANSAREA CONCURSULUI DE DESEN ”UNIUNEA EUROPEANĂ ÎN DESEN”

În perioada 03 – 15 mai 2013 Primăria or. Ungheni în parteneriat cu Primăria oraşului Orhei şi Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă organizează Concursul de desen ”Uniunea Europeană în desen” în cadrul proiectului Parteneriat  lărgit durabil pentru reforma de descentralizare”, finanțat de Comisia Europeană prin Programul EuropeAid/132706/L/ACT/MD.

Dacă eşti o persoană talentată, cunoşti avantajele integrării în Uniunea Europeană a Republicii Moldova şi eşti cetăţean activ, atunci aplică la concursul de desen ”Uniunea Europeană în desen”.

I. Ce reprezintă concursul de desen?

Concursul de desen „Uniunea Europeană în desen” este  organizat în perioada 03 – 15 mai 2013.

Concursul are ca scop stimularea creativităţii participanţilor privind integrarea Republicii Moldova în UE şi în special ce înseamnă  în viziunea tinerilor principiile şi valorile europene.

Dimensiunile desenului pe filă format A4 sau A3.

II. Cine poate participa la concurs?

La concursul nominalizat pot participa  copii şi tineri de orice vârstă, talentaţi în ale desenului. Participanţii vor semna desenele şi se vor indica datele de contact (telefon, email).

 

III. Cum şi unde se depun lucrările?

Lucrările se vor depune la adresa or. Ungheni, str. Naţională 7, bir. 501 sau  vor fi expediate la e-mail: crddlr.ungheni@gmail.com

 

IV. Criteriile de selectare sunt:

Cel mai bun desen trebui să includă:

  1. abordarea temei
  2. b. viziunea referitor la principiile şi valorile europene
  3. originalitatea desenului
  4. claritatea ideilor

 

V. Cum şi unde vor fi prezentate rezultatele?

Rezultatele Concursului de desen „Uniunea Europeană în desen” vor fi prezentate în cadrul  Cafenelei Europene ”Europa este a tinerilor, Europa este a ta”, care se va desfăşura pe 17 mai 2013, ora 15.00 în incinta Primăriei or.Ungheni.

 

Persoana de contact: Svetlana CIOBANU, manager de proiect

Telefon: 236 23668; E-mail: crdd_ungheni@yahoo.com

 

 

No Responses to “LANSAREA CONCURSULUI DE DESEN ”UNIUNEA EUROPEANĂ ÎN DESEN””

Leave a Reply